Badrumsrenovering

Helkaklat, trendiga tapeter eller ett helt unikt upplägg? När det är dags för badrumsrenovering kan vi på Kuggholmen i Stockholm möta din vision för utseende, pris och funktion. Vill du ha extravaganta detaljer eller helt enkelt renovera ett badrum billigt? Kostnaden för din badrumsrenovering är i stort sett upp till dig. Med tydlig kommunikation kommer vi fram till en plan som stämmer överens med vad du har tänkt dig.
 

Certifikat för att bygga våtrum

Eftersom det finns mycket vatten i rörelse ska badrum byggas på ett sätt som förhindrar fuktskador. Därför är det extra viktigt att veta sin sak vid renovering av badrum. Kuggholmen är certifierade för våtrumsarbeten via Byggkeramikrådet, en trygghet för dig.
Vi fokuserar på totalentreprenader när det gäller att fixa badrum. Med andra ord vill vi bygga ett komplett våtrum som möter alla regler och lever upp till dina förväntningar. Flera yrkesgrupper finns inblandade när en toalett renoveras. Kuggholmen tar helhetsansvaret och ser till att samarbetet går som smort utifrån god rutin och omfattande kunskap, utan att du behöver lyfta ett finger.
 

Badrumsrenovering i hela Stockholm

Vi strävar efter att inverka så lite som möjligt på din vardag. Därför får tidsplanen hög prioritet hos oss, så att du kan inviga det nya rummet så snart som möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer om våra badrumsrenoveringar och kan diskutera pris i detalj. Vi tar på oss uppdrag i hela Stockholm, även i Täby och skärgården.

Kontakta oss