Planera och rita badrum

För att bygga ett nytt badrum som lever upp till alla förväntningar krävs att du planerar och ritar det först. Fokus på detaljer är viktigt, men det går inte att designa ett badrum utan helhetstänk. Vi förstår att du har mängder av idéer och en uppfattning om hur du vill att slutprodukten ska se ut, men behöver tips från ett proffs för att finslipa planeringen. Vi hjälper dig bygga ett badrum som hela hushållet kan trivas i.

Tänk smart när du planerar badrum

För dig som vill kunna städa badrummet snabbt rekommenderas helglaserade och plana ytor. Till golvet väljer de flesta som bygger nytt badrum mellan klinkers och plastmatta, men även natursten som granit och skiffer är utmärkta alternativ. Vitt badrumsporslin är tåligt och lätt att städa. Alternativ i metall kräver däremot en hel del putsande för att rensa tvålrester och annat.
Se över hur mycket förvaring du vill ha för att hela familjen ska få plats. Glöm inte att du kan placera den på höjden. Se till att toalettpappersrullarna kan nås från toaletten och att hängare för kläder och handduk finns på armlängds avstånd från duschen.

Rita ett badrum för idag och imorgon

Planera och rita, planera om och rita nytt. Det är det bästa sättet att komma fram till ett bra badrum. Gör en budget och en tidsplan. Undvik trender och fråga dig själv om du kommer gilla badrummet om ett par år. Hör av dig till oss när du behöver hjälp eller vill börja sätta igång!

Kontakta oss