Försäkringsjobb

Fuktskador och andra försäkringsjobb

En fuktskada är aldrig välkommen, men bör åtgärdas så snabbt och smidigt som möjligt. Vi kan hjälpa dig, oavsett om det gäller fukt i en källare, en vattenskada på parkettgolv, mögel i ett badrum eller något helt annat i bostadsrätt och villa.
 

Hitta orsaken till dina fuktproblem

Fuktproblem drabbar ofta källare, krypgrunder och badrum och kan leda till omfattande konsekvenser. Ett fuktskadat hus eller bostadsrätt kan orsakas av en dålig fuktspärr eller en läcka. Vanliga varningsflaggor är dålig lukt, hög luftfuktighet, mögel och att du känner dig sjuk när du vistas i rummet.
Det är viktigt att känna till orsaken till fuktskadan för att kunna utföra långsiktigt effektiva åtgärder. Vi på Kuggholmen kan utföra olika typer av utredningar för att lokalisera vattenskador innanför tak, under parkettgolv och inuti väggar. Det bör nämnas att roten till allt ont inte nödvändigtvis är en fuktskada, ibland rör det sig exempelvis om dålig ventilation. Oavsett vad du står inför kan vi hjälpa dig hitta en lösning.
 

Agera snabbt mot fuktskadan

En av de mest grundläggande funktioner hos hus är att hålla fukt borta från oss människor, men ändå är de potentiella källorna till fuktskador många. När du upplever att något har förändrats och ett fuktproblem kan ha uppstått gäller det att agera så snabbt som möjligt. Situationen eskalerar när vatten och fukt låts vara ifred, vilket leder till behov av större reparationer. Hör av dig till oss och berätta om din situation för att få professionella råd baserade på erfarenhet.

Kontakta oss