Nybyggnation

Att bygga ett nytt hus

Vi hjälper dig bygga ett hus att leva och trivas i. När du börjar från grunden har du fritt spelrum att skapa en planlösning som passar familjens storlek, livsstil och husdrömmar. Att bygga ett nytt hus är en stor investering och kan kännas överväldigande. Vi erbjuder stöd och professionalism under hela husbygget, tills du kan flytta in i ett hem som lever upp till alla förväntningar och uppfyller samtliga kvalitetskrav med hög funktionalitet.
 

Planera för att bygga hus

Att bygga hus handlar mycket om planering. Hur ska huset byggas, vilka krav ska uppfyllas och vem har det yttersta ansvaret? Det är viktigt för oss att ditt nya boende blir vackert och samtidigt klarar att synas i sömmarna ur praktisk och funktionell synvinkel. Därför bibehåller vi en öppen och hjälpsam kommunikation med dig under hela samarbetet.
 

Skräddarsytt husbygge

Vill du bygga ett hus med källare, skapa det perfekta fritidshuset eller bygga ett nytt hus för en växande familj? Med erfarenhet från otaliga husbyggen kan vi ge råd kring allt från bygglov till design och självklart byggnation. Vi utgår alltid från din situation och är lyhörda för vad vi kan göra för att underlätta den.

Kontakta oss oavsett tomt, önskad hustyp och ekonomi! Tillsammans hittar vi en väg framåt och ger dig boendet du alltid drömt om. Skicka en förfrågan om offert redan idag! Om du har några frågor som du vill reda ut redan nu är du välkommen att ringa eller maila. Du vet väll att vi även arbetar med att bygga ut existerande hus?

Kontakta oss