Bygga altan

Låt marschaller och vackert arrangerade blomkrukor på den nyss byggda altanen välkomna dina gäster. Hör en lätt bris rassla genom trädkronorna när du sitter på terrassen med en bok i handen. Bygg en inglasad balkong och bjud in till fika mitt i vintern. Hemmets olika uteplatser har en särskild plats i många husägares hjärta. Den här trygga oasen är en perfekt plats för både ensamtid och umgänge med vänner och familj, även under de kalla månaderna om du anpassar konstruktionen därefter.

Altan, terrass, balkong – låt oss bygga den!

När du låter oss bygga din nya altan, terrass eller balkong får du en hållbar konstruktion som ser bra ut och smälter in med ditt hus och den omgivande miljön. Tanken är att skapa något som fyller sin funktion och håller länge, men även ser bra ut och förskönar hemmet. För oss är utgångspunkten för balkong, terrass- och altanbygge alltid dina krav och önskemål. Ska uteplatsen vara barnsäker? Vill du bygga ett tak på altanen? Är utrymme för grillen, utemöbler eller något annat en prioritet? Tillsammans reder vi ut frågorna och bygger din plats i solen.

Fråga oss om altanbygge

Vi på Kuggholmen gör dina drömmar om att bygga altan, terrass och balkong till verklighet. Tveka inte att höra av dig med stora som små projekt. Har du en befintlig konstruktion som du vill renovera till sin forna glans eller bygga om för att möta nya krav? Kontakta oss i Bandhagen i södra Stockholm för att diskutera alternativ och be om en offert. Vi arbetar i hela Storstockholm och i skärgården.

Kontakta oss