Bygga garage

Enligt svenska akademins ordbok är garaget ett hus, skjul eller rum till förvaring av ”automobiler”, men det här utrymmet kan användas till mycket mer än så. Visst längtar många efter att kunna skydda bilen från väder, vind och stöld, men vid sidan av den uppgiften får garaget ofta bli hemmets allt-i-allo. Här förvaras trädgårdsredskap, cyklar, verktyg och cyklar, kanske till finns till och med en verkstad, ateljé eller ett hemmagym.

Bygg rätt garage för dig – till rätt pris

Vi på Kuggholmen är en enorm tillgång för dig som vill bygga ett garage rätt storlek, med rätt material och med de bästa metoderna. Är du ute efter ett enkelt men funktionellt garage till ett bra pris är det vad vi kommer att bygga. Önskar du mer extravaganta detaljer eller mer utrymme kommer kostnaden att skifta därefter.
Se till att bilen, husvagnen och andra stora föremål som ska förvaras i garaget kommer gå in genom dörren. Gör gärna en lista på det du vill förvara i garaget och låt den växa under planeringsstadiet, innan arbetet med att bygga har påbörjats. Åtgärder på det här stadiet innebär en lägre kostnad. Priset för att bygga garage påverkas av mycket mer än antalet kvadratmeter. Fundera till exempel på om du är intresserad av el, avlopp och isolering.

Fråga oss om kostnaden för att bygga garage

Vi hjälper dig bygga ett garage som passar med ditt hus och trädgård. Vad gäller bygglov kan riktlinjerna variera från kommun till kommun. Kontakta dem i god tid för att se vad som gäller. Hör av dig till oss för att inleda en smidig och givande byggprocess!

Kontakta oss