Bygga trappa

Att bygga en trappa som inte bara är stabil och hållbar utan dessutom ser bra ut och är trevlig att gå i, det är något av en konst. Hos Kuggholmen finns kunskapen och engagemanget för att tackla uppgiften.
Eftersom en trappa inomhus generellt håller lika länge som huset behöver du sällan bygga en ny för att den gamla är sliten. Däremot kan det bli nödvändigt att byta ut en gammal eller installera en ny när du bygger om huset och samtidigt förändrar förutsättningarna.

Vi bygger trappan du vill ha

Det tillgängliga utrymmet spelar stor roll. Trappan måste ta dig dit du ska, men inte ta upp för mycket plats om det råder brist. I planeringen bör du även tänka på vilka som ska använda trappan och hur ofta. Sedan ska formgivning, material och färg naturligtvis passa med övrig inredning och arkitektur. Allt detta och plånbok därtill ska tas i åtanke, något vi på Kuggholmen kan hjälpa dig navigera genom.

Fråga oss om att bygga en trappa

Vår utgångspunkt är alltid vad du är ute efter. Vilken stil vill du att trappan ska gå i, hur ser de anslutande rummen ut och vill du att två personer ska kunna mötas enkelt? Trappan kan vara en iögonfallande detalj eller något som smälter in sömlöst i bakgrunden. Det är helt upp till dig. Hör av dig till oss för att lufta idéer, få råd och inleda att smidigt samarbete.

Kontakta oss