Våra arbetsområden

 • Post Thumbnail

  Trapphus

  Ett trapphus är det första du ser när du kliver in i en fastighet och ger ett bestående första intryck.
  Vi hjälper fastighetsägare och bostasrättsföreningar med deras renoveringar av trapphusen.
  Projektledaren hos oss kommer vara er kontaktperson från dag ett

  När vi undersöker och projekterar arbetet i erat trapphus så går vi inte bara igenom de estetiska bitarna utan ger förslag på åtgärder om säkerhet och komfortförbättringar
  Ambitionen är att ni ska vara delaktiga tidigt i processen och vara med att bestämma hur det ska se ut och utformas för att få säkerhet att ni som kund ska få det ni vill ha.

 • Post Thumbnail

  Stambyten

  Stambyten utförs de gamla rören riskerar att sätta igen och spricka, vilket ofta kan leda till stora skador på både fastighet och inventarier. Att stambyta är ett stort ingrepp som innefattar att badrum och i många fall kök också byts ut och renoveras samtidigt.
  Kuggholmen kan ta ett helhetsansvar och handahar alla de yrkesgrupper som krävs för att ett samordnat stambyte ska gå så smidigt och smärtfritt som möjligt.

 • Post Thumbnail

  Lokalrenoveringar / anpassningar

  När nya hyresgäster flyttar in eller befintliga hyresgäster behöver göra om och anpassa sina lokaler kan vi hjälpa till med allt ifrån ventilationsanpassning, styr- och regler till att bygga om, måla och lägga nya mattor. allt för att anpassa ytorna till de nya krav och behoven som ställs på utrymmena.
  vi är vana vid att jobba med arkitekt och designers för att tillsammans nå en snabb och optimal anpassning av era lokaler.

 • Post Thumbnail

  Vind/källare

  Många fastigheter har dö-utrymmen som kostar i både underhåll och uppvärmningskostnader. vi kan hjälpa er att förvandla vindsutrymmen till nya boytor eller komplettera med nya förråd,ny färg och belysning i era befintliga källare.

 • Post Thumbnail

  Fasad och fönsterentreprenad

  Tilläggsisolering med nyputs och fönsterbyten är något som kan ge ett ordentligt lyft på fastigheten både ur estetisk synpunkt och ekonomiskt med även ge en ökad boendemiljö i huset.
  Vi utför entreprenader inom tilläggsisolering,nyputs men även färgningar och lagningar av fasader.
 • Post Thumbnail

  Försäkringsjobb

  Fuktskador och andra försäkringsjobb

  En fuktskada är aldrig välkommen, men bör åtgärdas så snabbt och smidigt som möjligt. Vi kan hjälpa dig, oavsett om det gäller fukt i en källare, en vattenskada på parkettgolv, mögel i ett badrum eller något helt annat i bostadsrätt och villa.
   

  Hitta orsaken till dina fuktproblem

  Fuktproblem drabbar ofta källare, krypgrunder och badrum och kan leda till omfattande konsekvenser. Ett fuktskadat hus eller bostadsrätt kan orsakas av en dålig fuktspärr eller en läcka. Vanliga varningsflaggor är dålig lukt, hög luftfuktighet, mögel och att du känner dig sjuk när du vistas i rummet.
  Det är viktigt att känna till orsaken till fuktskadan för att kunna utföra långsiktigt effektiva åtgärder. Vi på Kuggholmen kan utföra olika typer av utredningar för att lokalisera vattenskador innanför tak, under parkettgolv och inuti väggar. Det bör nämnas att roten till allt ont inte nödvändigtvis är en fuktskada, ibland rör det sig exempelvis om dålig ventilation. Oavsett vad du står inför kan vi hjälpa dig hitta en lösning.
   

  Agera snabbt mot fuktskadan

  En av de mest grundläggande funktioner hos hus är att hålla fukt borta från oss människor, men ändå är de potentiella källorna till fuktskador många. När du upplever att något har förändrats och ett fuktproblem kan ha uppstått gäller det att agera så snabbt som möjligt. Situationen eskalerar när vatten och fukt låts vara ifred, vilket leder till behov av större reparationer. Hör av dig till oss och berätta om din situation för att få professionella råd baserade på erfarenhet.

 • Post Thumbnail

  Rot

  Vi kan erbjuda Er allt från enstaka installationer till totalrenovering av ett eller flera utrymmen i Ert hus eller lägenhet. Stambyte i samband med renoveringar är vanligt och det utför vi gärna.

  Läs gärna mer om vad vi kan hjälpa er med. Klicka på länkarna nedan:
  * Hus och sommarstugor
  * Altan
  * Garage
  * Staket
  * Trappor

   

 • Post Thumbnail

  Nybyggnation

  Att bygga ett nytt hus

  Vi hjälper dig bygga ett hus att leva och trivas i. När du börjar från grunden har du fritt spelrum att skapa en planlösning som passar familjens storlek, livsstil och husdrömmar. Att bygga ett nytt hus är en stor investering och kan kännas överväldigande. Vi erbjuder stöd och professionalism under hela husbygget, tills du kan flytta in i ett hem som lever upp till alla förväntningar och uppfyller samtliga kvalitetskrav med hög funktionalitet.
   

  Planera för att bygga hus

  Att bygga hus handlar mycket om planering. Hur ska huset byggas, vilka krav ska uppfyllas och vem har det yttersta ansvaret? Det är viktigt för oss att ditt nya boende blir vackert och samtidigt klarar att synas i sömmarna ur praktisk och funktionell synvinkel. Därför bibehåller vi en öppen och hjälpsam kommunikation med dig under hela samarbetet.
   

  Skräddarsytt husbygge

  Vill du bygga ett hus med källare, skapa det perfekta fritidshuset eller bygga ett nytt hus för en växande familj? Med erfarenhet från otaliga husbyggen kan vi ge råd kring allt från bygglov till design och självklart byggnation. Vi utgår alltid från din situation och är lyhörda för vad vi kan göra för att underlätta den.

  Kontakta oss oavsett tomt, önskad hustyp och ekonomi! Tillsammans hittar vi en väg framåt och ger dig boendet du alltid drömt om. Skicka en förfrågan om offert redan idag! Om du har några frågor som du vill reda ut redan nu är du välkommen att ringa eller maila. Du vet väll att vi även arbetar med att bygga ut existerande hus?

 • Post Thumbnail

  Badrumsrenovering

  Helkaklat, trendiga tapeter eller ett helt unikt upplägg? När det är dags för badrumsrenovering kan vi på Kuggholmen i Stockholm möta din vision för utseende, pris och funktion. Vill du ha extravaganta detaljer eller helt enkelt renovera ett badrum billigt? Kostnaden för din badrumsrenovering är i stort sett upp till dig. Med tydlig kommunikation kommer vi fram till en plan som stämmer överens med vad du har tänkt dig.
   

  Certifikat för att bygga våtrum

  Eftersom det finns mycket vatten i rörelse ska badrum byggas på ett sätt som förhindrar fuktskador. Därför är det extra viktigt att veta sin sak vid renovering av badrum. Kuggholmen är certifierade för våtrumsarbeten via Byggkeramikrådet, en trygghet för dig.
  Vi fokuserar på totalentreprenader när det gäller att fixa badrum. Med andra ord vill vi bygga ett komplett våtrum som möter alla regler och lever upp till dina förväntningar. Flera yrkesgrupper finns inblandade när en toalett renoveras. Kuggholmen tar helhetsansvaret och ser till att samarbetet går som smort utifrån god rutin och omfattande kunskap, utan att du behöver lyfta ett finger.
   

  Badrumsrenovering i hela Stockholm

  Vi strävar efter att inverka så lite som möjligt på din vardag. Därför får tidsplanen hög prioritet hos oss, så att du kan inviga det nya rummet så snart som möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer om våra badrumsrenoveringar och kan diskutera pris i detalj. Vi tar på oss uppdrag i hela Stockholm, även i Täby och skärgården.

 • Post Thumbnail

  Kök

  Ballingslöv, Ikea, Vedum, Marbodal, Vi bygger kök från alla välkända märken. Ni kan välja vad Ni vill och vi monterar/installerar allt. Köksstommar, beslag, luckor, bänkskiva, vitvaror, blandare, belysning.

  Om Ni vill kan Vi erbjuda Er ritningar, köksinredning och vitvaror.

 • Post Thumbnail

  Kontor

  Hel eller del- kontorsrenoveringar, med eller utan hjälp av A-ritningar och arkitekt.

  Vi kan hjälpa Er ta fram goda, ergonomiska förslag till Ert kontor och självklart utföra installationen. Kontakta oss gärna för mer information

 • Post Thumbnail

  Säkerhetsdörrar

  Som BRF/förvalatare eller fastighetsägare kan det vara aktuellt att byta både enstaka dörrar eller i hela trapphus.
  Vi bekläder säkerhetsdörrar för att få dem att se tidsenliga ut me ändå h´lla dagens säkerhets- och ljudkrav.
  Våra dörrar är svensktillverkade och godkända i inbrottsskyddande klass RC3 enl. SS EN 1627. Dörrarna tillverkas i Dalsland och borgar för god svensk kvalitet med lång livslängd.
  Att installera postboxar i eran fastighet kan ofta krävas för att tillmötesgå postens krav på arbetsmiljö. Vi installerar boxar tillverkade i Sverige med god kvalite och möjlighet att själv kunna påverka design och utförande.